Cursussen YIN yoga en kinderyoga

Op 20 februari start er een nieuwe cursus Yin Yoga. Iedere twee weken een heerlijk ontspannende yogales! Na de les deel ik via Whatsapp de houdingen, zodat je (als je dat wilt) thuis nog lekker kunt oefenen!

Cursusdata
De cursus staat gepland op 20 februari, 5, 12 en 26 maart, 9 en 23 april, 7 en 28 mei, 11 en 25 juni van 19.45 tot 21.00 uur.

Proefles
Heb je nog nooit Yin Yoga gedaan en wil je kijken of het iets voor je is? Kom dan op 13 februari naar de proefles. 

Kosten
Deelname aan de cursus kost 110 euro voor 10 lessen. Als je al Dru yogalessen volgt bij Studio Vief, dan betaal je slechts 80 euro. Deelname aan de proefles kost 5 euro. 

Wil je meedoen?
Stuur dan een mail naar studiovief@gmail.com of vul het contactformulier in. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Cursus kinderyoga

Op 6 maart start een cursus kinderyoga voor de leeftijdsgroepen 6-9 jaar en 9-12 jaar. Heb je interesse, dan kun je deelnemen aan een kennismakingsles op 14 februari a.s. De lessen vinden vijf keer plaats vanaf vrijdagmiddag 6 maart en worden gegeven door Loes Wubben. Zij is gecertificeerd voor het geven van kinderyoga en mindfulness. 

Informatie en aanmelden
Heb je interesse in kinderyoga of wil je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Loes Wubben: playfulyoga@outlook.com