3 oktober 2020

Stiltedag Landgoed Bleijendijk Vught

Stiltedag met yoga en mindfulness

Wanneer had jij voor het laatst een dag helemaal voor jezelf?

Doe mee op 3 oktober 2020 van 10 tot 16 uur!
Gun jezelf échte aandacht en stap eens een dag bewust uit de hectiek en de veelheid aan prikkels. Ervaar door middel van bewegen, verstillen, vertragen en naar binnen keren opnieuw wie jij ten diepste bent en wat er voor jou werkelijk toe doet. Kom tot de kern met begeleide meditaties en Dru- en Yin Yoga. De dag vindt plaats in ’t Jagerhuis van Landgoed Bleijendijk, een geweldige groene locatie om tot rust te komen. Tijdens de pauze kun je binnen of buiten lunchen in stilte of een korte wandeling op het landgoed maken. Even ‘niets moeten’, alleen maar luisteren naar jezelf en ‘zijn’.

Voor wie?
Voor iedereen die ervaring heeft met mindfulness en/of
yoga. Heb je geen ervaring en ben je wél nieuwsgierig?
Neem dan even contact op met Patricia of Conny.

Door wie?
De dag wordt begeleid door mindfulnesstrainer Patricia van Ooijen (Fluunt.nl) en Dru- en Yin Yoga docente Conny van Iperen. 

Locatie
’t Jagershuis (Landgoed Bleijendijk), Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Datum en tijd
Zaterdag 3 oktober 2020 van 10.00-16.00 uur.

Kosten
Als je nu inschrijft, ontvang je ‘vroegboekkorting’ en betaal je €105,-. Volg je al yogalessen bij Studio Vief? Dan betaal je het aantrekkelijke tarief van 99 euro. 

Bij inschrijving na 1 augustus 2020 kost deelname  €124,-.  Dit bedrag is inclusief koffie/thee, notitieschriftje en een vegetarische lunch met soep en brood. Tevens zijn de twee begeleiders gedurende de hele dag aanwezig.

Inschrijven
Inschrijven kan via het contactformulier