Over Studio VIEF

Mijn naam is Conny van Iperen, gezicht achter Studio VIEF. In 1996 ben ik afgestudeerd in de richting Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Wageningen. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende agrifood-bedrijven gewerkt als communicatieadviseur. Naast mijn baan als yogadocent, werk ik nu part-time als docent bij de opleiding Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. 

In 2006 startte ik met yoga en dat heeft mij veel goeds gebracht. De yoga zorgde voor meer rust en ruimte in mijn hoofd. Het maakte mij zelfbewuster en leerde me stil te staan bij de keuzes die ik maakte. Daarnaast vond ik in yoga een manier om minder snel te oordelen en mijn gedachten los te laten. Moeilijke yogahoudingen leerden mij om niet bang te zijn, maar juist nieuwsgierig en dat mijn ademhaling hierbij een goede gids is. Het grootste inzicht was dat ik mijn ervaringen op de yogamat, direct kon projecteren op mijn dagelijks leven.

In 2017 heb de 3-jarige DRU yogadocentenopleiding afgerond en in 2018 de YIN-basisopleiding bij de AALO. In april 2019 heb ik de verdiepingscursus Yin Yoga gevolgd bij de AALO, waarbij ik veel kennis heb opgedaan over energiebanen in het lichaam. 

Een bewuste leefstijl hoort bij wie ik ben: voldoende bewegen, zelf ook regelmatig naar yogales, gezond eten, zo veel mogelijk genieten van de natuur en nieuwe mensen ontmoeten.

Hopelijk ontmoet ik jou binnenkort in Studio Vief!